Шеф в БФС поискал секс от млада съдийка

3879
Шеф в БФС поискал секс от млада съдийка
Снимка: БГНЕС

Млада жена – футболен съдия обвинява шефа си в сексуален тормоз. Тя се казва Теодора Тодорова, а обвиненията са към председателя на Областия съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов.

Младата жена е получавала неприлични предложения от местния шеф на съдиите. До този момент Тодорова не е ръководила нито един мач.

Неприличните контакти започват през ноември миналата година.

Fox News е платила десетки милиони заради секс скандали

Американската телевизия Fox News е платила през изминалата година цели 45 млн. долара на жените, обвинили бившия шеф на медията Роджър ...

„На един служебен обяд, на който той си позволи да каже какво иска. След това започнаха разговори, звънене и в един момент реших да започна чат, защото думите няма как да бъдат доказани. Със съпруга ми решиха да го провокираме да напише това, което казва”, сподели Теодора Тодорова в пред Нова телевизия, обяснявайки че Стоянов опитва да спъва работата ѝ заради неудовлетворените му желания.

„Българският футболен съюз по никакъв начин не е виновен. Аз не обвинявам БФС. За това, този човек по някакъв начин се е издънил в професионален аспект, не са виновни в БФС, когато са го назначили”, добави Тодорова.

„Всичко е една долна манипулация. Абсолютно всичко е манипулация. Тази седмица завеждаме дело и всичко ще се разбере. Аз съм водил много телефонни разговори с нея и други хора. Не отричам, че сме писали смс-и, но само за футбол”, пък заяви Ангел Стоянов в правото си на отговор и добави:

„Много относително е да кажете харесвате ли една жена. Всички жени са хубави. Хубаво е, когато си падате по жени. Проблемът е, когато си падате по мъже. Всичко ще излезе в съда. Имаме такива доказателства, които не смятам сега да изваждам пред вас. Съдът и прокуратурата ще изяснят всичко.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com