Сръбски гранд подарява футболисти на Левски

10071
Сръбски гранд подарява футболисти на Левски

Отборът на Цървена звезда отново има големи финансови проблеми! Това може да е добра новина за Левски. Според бившия играч на „сините” Нешко Милованович сърбите са готови да предоставят напълно безплатно някои от своите футболисти. Един от тях е халфът Милош Нинкович. Футболистът е неизменен титуляр за състава на Звезда и през този сезон има отбелязани четири гола, въпреки че играе на поста опорен халф. Предишният отбор на Нинкович е елитният френски отбор Евиан.

Цървена звезда в момента оглавява класирането в Сърбия, но отборът не може да си позволи да изплаща високите заплати на някои от футболистите.

Фенове на Левски се събраха на протест пред кантората на Батков

Фенове на „Левски” се събраха на протест пред кантората на президента на столичния клуб Тодор Батков на улица „Алабин...

„Звезда в момента е лидер в Лига 1, но има брутални финансови проблеми. Милош Нинкович е бил предложен без пари на Левски, защото клубът иска да се отърве от играчите с най-високи заплати. Нинкович е страхотен футболист, който има опит и качества, за да помогне на Левски” заяви Нешко Милованови. Бившият играч на „сините” е в България, за да вземе треньорски лиценз.

За момента обаче не е сигурно дали наистина ще има трансфери по оста Белград - София и дали сините ще успеят да подпишат с класен футболист от сръбският носител на КЕШ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ