Стоев: Има неща в отбора, които не ми харесват

9571
Стоев: Има неща в отбора, които не ми харесват
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна след успеха с 3:2 над Левски, че е било трудно да мотивира играчите си заради спечелената предсрочно титла.

"Има един момент, който трябва да го отчетем. Трудна е мотивацията, след като си станал шампион. Дадох възможност на някои хора. Имам някои забележки", каза Стоев.

Докато Домусчиев се колебае, Чемпиъншип спори за Стоев

Докато Кирил Домусчиев все още се чуди дали да предложи нов договор на Стойчо Стоев, специалистът вече е парафирал предварителен контра...

На въпрос, дали е мислил единствено за предстоящия финал за Купата на България срещу Ботев Пловдив, Стоев отговори уклончиво: "Голяма част от футболистите ги оставих в Разград. Мислехме конкретно върху този двубой. Доволен съм. Да биеш Левски си е някакъв престиж. Имам изграден план за мача с Ботев Пловдив. Имам си в главата някаква идея. С Левски и ЦСКА винаги е трудно да се играе. Феновете са важен фактор. Побеждавали сме ги през годините, но никога не са били лесни като двубой тези срещи. Пожелавам на Левски, дано следващата година се вдигнат, за да може конкуренцията в българското първенство да е по-сериозна и на всеки отбор да му е по-лесно после на европейската сцена. Надявам се борбата да е между повече отбори. Тогава и израстването е по-бързо. За мен мерилото е международните мачове. Доволен съм, че сме станали шампиони, но в международните мачове показват къде си в момента. Да се боричкаш тук и да отпаднеш веднага в Европа, някак си се губи смисъла. Надявам се догодина да се представим поне така, както тази година. Има неща, които искам да коригирам. Във футбола не е толкова лесно да се коригират. Когато има няколко неща, ти трябва време. Има неща, които все още не ми харесват. Отборът е добър, но трябва да стане по-добър. Не са стигнали чак такива върхове, трябва още неща да се променят. Надявам се догодина да изглеждаме още по-добре като отбор".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ