Стойчо Стоев: Първо трябва да сме българи, след това фенове

13141
Стойчо Стоев: Първо трябва да сме българи, след това фенове
Снимка: БГНЕС

"Това, че победихме Лацио не ги прави слаб отбор. Те победиха Интер, направиха равен с Рома и Ювентус", каза наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев след кацането на тима на Летище София.

"Лацио не е слаб отбор. Това, че ние ги побеждаваме не ги прави слаб отбор. Може би, ние не им позволяваме да покажат играта си. Гледал съм им последните 10 мача. Те биха Интер, завършиха наравно с Рома и Ювентус. Отборът ни показа, че е класен и стойностен, който умее да е равностоен на много средни европейски отбори. Надявам се да има хора на реванша, защото първо трябва да сме българи, а след това фенове, защото ние защитаваме името на България", каза Стоев.

"Не знам как се е видяло по телевизията, но беше труден мач. Контролирахме играта и бяхме по-добрият отбор на терена. Беше интересен двубой от гледна точка на това, че се изпуснаха две дузпи, показаха се два червени картона, но в крайна сметка мисля, че победихме заслужено. Все още не съм анализирал мача по-обстойно. Имах притеснения, че след пропуска на Дяков отборът ще рухне. Радвам се, че не го показа и момчетата играха доста грамотно през цялото време. Когато останахме с десет човека те показаха характер, но той не е достатъчен, ако нямаш и футболни достойнства. Те показаха и двете. Като цяло съм доволен, но да не забравяме, че има още една среща. Еуфорията беше снощи. Днес вече мислим за Ботев (Пловдив). В някаква степен свикнахме да побеждаваме в Европа и не би трябвало да имаме толкова еуфорично настроение, което да не ни държи на земята. Вторият двубой няма да е по-лесен", каза Стоев.

По повод изпусната дузпа на Дяков наставникът коментира. "Това, което казах на разбора е, че дузпите ще ги бият Дяков и Златински. Тази не се получи, но следващата ще я вкара".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ

Продуктът, който подобрява вкуса и растежа на доматите
Продуктът, който подобрява вкуса и растежа на доматите

Доматите са културата, която всички градинари обичат да отглеждат в градините си. Ако и вие ги отглеждате в градината си, за да ви зарадват с вкусните...