Томов яхна еуфорията: Шампиони сме, ако играем само с Левски

10245
Томов яхна еуфорията: Шампиони сме, ако играем само с Левски
Снимка: БГНЕС

В ЦСКА го удариха на шеги и закачки след третия пореден бой над Левски този сезон, при това все с чисти резултати. Само в рамките на седмица "армейците" биха два пъти с по 1:0 вечния враг, а през есента го унизиха с 3:0. Доволен и щастлив от тази серия остана и Александър Томов, който дълго разговаря с журналистите след мача.

"Три пъти да биеш Левски не е шега работа, каза сериозно той. - Това е силен отбор, винаги ни е било трудно. Сега с мъжество, тактика и себеотрицание резултатът е ясен. Искам едно нещо да кажа, моля се за младите звезди на отбора. Това е утрешният ден. Днес видяхте Иван, преди това видяхте Тони, скоро и Браян. Това, което започнахме през октомври, днес се берат плодовете. Идва млада генерация. Благодаря на всички, на прекрасната публика. Няма да говорим за амбиции, а за това, че искаме във всеки един мач да побеждаваме. Ако до края на шампионата имаме само мачове с Левски, ще станем шампиони", разприказва се развълнуваният Александър Томов.

Левски гради исторически антирекорд срещу ЦСКА за 100-годишнината

Левски упорито изгражда най-черната си и унизителна серия във вечното дерби с ЦСКА във възможно най-неподходящия период в историята - н...

Обиграният в политиката осъден бизнесмен използва еуфорията след поредицата от успехи на ЦСКА във вечното дерби, за да извлече максимален дивидент от ситуацията. "Когато започнахме през юли не сме си мечтали за това. Мечтаехме да влезем в първата седмица. Не искам да поставям категорична цел. Тръгнахме от много ниско ниво, изкачихчме се, разясни положението Томов. - Видяхте през второто полувреме с цялото ми уважение срещу Левски как се играе. Младата генерация няма умора, дойдоха от силни европейски грандове. Преките двубои с Литекс и Лудогорец ще се окажат решаващи. Левски поизостана. ЦСКА ще покаже много, бъдете уверени. Аз обаче няма да кажа нищо, ще кажа само, че играем вабанк, това е цесекарският дух. Четирите мача с Литекс и Лудогорец ще решат много неща. Три победи и един равен за купата, който загубихме злощастно с дузпи, в който надиграхме съперника. Оттук нататък трябва да покажем, че вървим нагоре. Да покажем, че няма отбор, който да се каже, че е по-силен от нас. С тази дълга скамейка, защото днес играхме без шестима основни играчи, а това не се почувства. Онзи ден говорих със Стойчо, получих благодарност, за това, че имаме дълга скамейка".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com