X
 
 

Венци Стефанов: Бербатов е национален предател, няма място в БФС

2653 1
Венци Стефанов: Бербатов е национален предател, няма място в БФС
Снимка: БГНЕС
Димитър Бербатов е национален предател и не е направил нищо, за да се кандидатира за президент на БФС, заяви собственикът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов. Той нападна бившия футболист на Тотнъм и Манчестър Юнайтед, след като бе попитан дали Бербатов е подходящ за поста. В последните дни Стилян Петров обяви, че няма да се кандидатира за овакантения пост, но изрази мнение, че Бербатов е подходящ.

"Аз не смятам, че един човек, който предава България, не иска да играе за националния отбор, трябва да става президент. Предателят винаги е предател. Когато трябваше да играе за България, той отказа. За вас какъв е?", попита реторично репортерите Стефанов на летище "София". "Ако откажеш да играеш за родината, какъв си? Страх те е моето момченце, страх те е", обърна се към репортер президентът на Славия. "Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, не може да бъде друг. Колко работни дни има? (Бербатов; б.р.). Някъде да е работил, да е направил нещо", каза още Стефанов, цитиран от БГНЕС.

Венци Стефанов отпада от следващия Изпълком на БФС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че няма намерение да бъде част от новия Изпълком в Българския футболен съюз. Наскоро б...

"Стилян Петров е разумен и интелигентен човек. Той знае какво прави. Който иска, може да се кандидатира. Няма нищо лошо в това. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира", завърши изказването си един от членовете на ИК на БФС.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    То кой вече нд д национален предател...олигарсите от които си и ти венци,емигрантите,мутрите,мкнистритд,депутатите,премиера,президента