X
 
 

Марк Жирардели: Зимната столица на Балканите винаги може да разчита на моята подкрепа

1265 4
Марк Жирардели: Зимната столица на Балканите винаги може да разчита на моята подкрепа
Снимка: община Банско
В деня преди  откриването на зимния сезон в Ски зона Банско, кметът Иван Кадев и председателят на ОбС Димитър Русков приеха г-н Марк Жирардели - мажоритарен собственик на фирмата-концесионер на зоната.

„Поздравих господин Кадев с категоричния му избор за кмет на Банско. От разговора ни се убедих, че в управлението на общината ще има приемственост по отношение на приоритетите в спорта и туризма“, сподели Жирардели. „С новия кмет мислим по еднакъв начин за стратегията за развитие на ски зоната. Надявам се да постигнем нови успехи като съакционери и да надградим постигнатото“.

От своя страна кметът Кадев подчерта добрата работа на  фирмата-концесионер за развитието на Банско като световен център за спорт и туризъм. И добави: „С г-н Жирардели споделяме еднакво виждане за необходимостта от поддържане и развитие на спортната инфраструктура. Напълно съм убеден, че това е най-доброто за общината, града и моите съграждани“.

Кадев подчерта, че туризмът е основният бранш на община Банско, който води след себе си развитие във всички сфери на икономиката и бизнеса: лека промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, мебелно производство, инфраструктура, услуги. От кметството, Жирардели се обърна към банскалии:

„В мое лице Банско продължава да има своя убеден помощник и адвокат за запазване и развитие на имиджа на „зимната столица на Балканите“!"

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Асен 4 Асен преди 1 месец Профил на трол?
  Чудесно място е Банско с чудесни хора! Успешен зимен сезон!
 • Тодор 3 Тодор преди 1 месец Профил на трол?
  Банско наистина се превърна в Зимната столица на Балканите, но това стана напук на политиците и техните скъпи приятели от "зелената" мафия у нас!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Определено туризмът е водещ за Банско. Като има туристи, има приток на пари в града и работа за хората.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Да можеш да разчиташ на подкрепата на един от най-добрите скиори в света си е доста престижно, да се надяваме, че с такава сериозна подкрепа Банско все повече ще се развива и скоро ще бъде много повече от зимна столица на балканите.