Пътят през Кресненското дефиле е почистен

14927
Пътят през Кресненското дефиле е почистен
Снимка: БГНЕС

Пътят в района на свлачището в Кресненското дефиле е освободен. Трафикът преминава спокойно и в двете ленти. Информацията съобщи областният управител на Благоевград Бисер Михайлов.

Беше създадена необходима организация, бяха предприети необходимите действия по координация с Областно пътно управление Благоевград и с ОД на МВР Благоевград и пътя е напълно разчистен, уточни Михайлов.

Свлачище отново блокира Кресненското дефиле

Свлачище блокира Кресненското дефиле при местността "Османска чешма" - в близост до Симитли. Към 9 часа тази сутрин инцидентът отново б...

Не е било допуснато затваряне на движението в района на срутването по главен път Е-79, регулярно са се пропускали автомобилите и в двете посоки, не се е стигнало до образуване на колони от МПС.

„В очакване сме на екип от страна на Агенция „Пътна инфраструктура“ и екипи от Геозащита Перник, които ще пристигнат на място за да установим бъдещите мерки, които ще предприемем за да ограничим последващи свличания на земната маса“, каза още областният управител. Той призова пътуващите по този участък за повишено внимание защото все още съществува опасност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com