Забиха подострени колове в двор на училище в Благоевград

7369
Забиха подострени колове в двор на училище в Благоевград

Ограда с подострени отгоре дървени колове поставиха в Трето основно училище в Благоевград. Коловете трябва да пазят засадената с трева площ от играещите в тази част на двора ученици, съобщи БГНЕС.

Заострените колове, каквито се поставяли едно време в ямите-капани за тигри в джунглата, са поставени върху 60-сантиметровата желязна ограда около засадената наскоро с трева площ. Подострените колове увеличават с още 60-на сантиметра височината на оградата. Тя остава недовършена, тъй като коловете не са свързани с нищо напречно.

Авангардната идея на мероприятието явно е учениците да не прескачат железния парапет и газят засадената площ. Край железния парапет има наредени пейки. Качвайки се върху пейките някой от учениците може да се нарани. В тази част на двора играят предимно най-малките, учениците от 1 до 4 клас.

След сигнал на репортери до ръководството на училището, им бе обяснено, че коловете ще играят ролята на подострени моливи. Час по-късно острите колове бяха "обезопасени" с нанизани върху тях пластмасови бутилки от минерална вода.

БМВ блъсна 14-годишно дете с колело

14-годишно момче  с колело е било блъснато днес от лек автомобил в Благоевград. Катастрофата е станала в 12.35 ч. на изхода на жк...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com