50/50 убиец - Невероятен трилър за любов, смърт и избора между тях.

14711
50/50 убиец - Невероятен трилър за любов, смърт и избора между тях.
Снимка: Унискорп

Опитен детектив – легенда в полицията, болезнено изобретателен престъпник, известен като 50/50 килър, и млад следовател са основните действащи лица, забъркали се в смъртоносния трилър. Предпочитаните жертви са млади двойки. Кой ще оцелее избира убиецът, който подлага на изпитание любовта им. Изненади, обрати, размисли, заблуди и жизненоважни решения дебнат читателя от всеки ред. КОГО ЩЕ ИЗБЕРЕШ?

 

Абсолютно омагьосващ трилър.Daily Mail”

Атлас на невъзможния копнеж

Драматична и поетична е сагата за голямо индийско семейство. Едно момче попада във фамилията и променя както своята, така и съдбата на ...

Стив Мосби е роден през 1976 г. в Хорсфорт, Англия. Завършил е философия. Живее и работи в Лийдс. От малък проявява интерес към писането, а по-късно се увлича от научната фантастика, трилъра и ужасите в литературата. Издал е осем романа, преведени на много езици. В момента работи над деветия си тилър.

 

 

* * *

 

Приказки като пъстри дрешки, с които децата уверено навлизат в чудния свят на Цветария

Все по-рядко можем да прочетем авторски приказки за деца. Дита Маркова е от малкото съвременни писатели, които пишат увлекателно и дост...

– Може и да не ходим – заяви тя. – Ако не ти се ходи. Джон Мърсър се погледна в огледалото и не отговори. На блюдаваше как ръцете на съпругата му се протягат към него, за да се заемат с вратовръзката. Грижеше се за него, както обик новено. Вдигна брадичка, за да ѝ помогне, макар и малко, до като тя оформяше възела. Отначало го направи хлабав, след това внимателно го затегна. – Хората ще проявят разбиране. - Как само му се искаше да е така. Хората щяха да се преструват, че му съчувстват, ала дълбоко в себе си щяха да знаят истината: че не е изпълнил дълга си. Представи си какви приказки плъзват. Всички щяха да обсъждат факта, че отсъства, и да разправят, че сигурно му е много трудно. Независимо от това щяха да си мислят, че както и да се е чувствал, е трябвало да отиде на погребението: да стисне зъби и да си изпълни дълга. Това бе най-малкото, което можеше да направи. Сигурно щяха да са прави. Непростимо бе да не отиде. А нямаше никаква представа как ще издържи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com