Горящата стая

27722
Горящата стая
Снимка: БАРД

"Със своя завладяващ нов трилър Майкъл Конъли за пореден път показва защо Хари Бош е „един от великите в криминалната литература”.

                                                       Ню Йорк Дейли Нюз

"О" като оргазъм

Неповторимата авторка на бестселъри Алис Клейтън очарова читателите си с новия неудържимо смешен любовен роман „О като оргазъм&rd...

 

В отдел „Неприключени следствия” към Полицейското управление на Лос Анджелис не са много случаите, в които жертвата умира десет години след престъплението. И когато един човек си отива след усложнения от случайно прострелване преди десет години, Бош се заема с разследване, в което трупът е все още пресен, но на практика няма никакви други улики. Случаят е труден дори за ветеран като него, а новият партньор на Бош, детектив Лусия Сото, няма абсолютно никакъв опит в разследването на убийства.

Бош и Сото са натоварени да разследват убийство, което се оказва изключително натоварено и със сериозни политически последствия. Започвайки с куршума, останал години наред забит в гръбнака на жертвата, двамата трябва да намерят нови улики в старите показания и сведения, които бързо ги довеждат до заключението, че прострелването далеч не е било случайно.

 

Наследството на Орфей

Никога не записах най-дълбоките тайни, които научих, нито някога ще го направя... Преди 2500 години философът Платон заминава за Итали...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги