Хюман дизайн - Едно пътешествие към себеоткриване и позитивна промяна

14172
Хюман дизайн - Едно пътешествие към себеоткриване и позитивна промяна
Снимка: Хермес

Всеки от вас играе уникална роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да направите в живота си, е да разберете по-добре себе си, да откриете силните и слабите си страни.

Това е основната идея в ХЮМАН ДИЗАЙН системата, която набира голяма популярност не само по света, но и в нашата страна. Тя ви помага да подобрите самочувствието си, да действате осъзнато, целенасочено и смело, да управлявате енергията си правилно и по този начин да живеете истински.Целта на хюман дизайн не е да ви промени. Системата просто ви предоставя инструментите, с които съзнателно да преоткриете вашите таланти, знания, стремежи и слабости, за да може да се освободите от старите, разрушителни модели на мислене и от склонността си да осъждате другите. Тя ви дава нова перспектива, от която да видите красотата и великолепието на истинската си същност.

Нощта на Десети

Книгата „Нощта на Десети“ на Йордан Ганчовски излиза на 2 април. Това е един роман за прехода, отличаващ се с неподправенот...

Когато проумеете себе си, ще можете да правите житейски избори, които са в хармония с истинската ви природа. Контактът с нея ще направи живота ви по-лесен и приятен. А подходите ли към живота с лека и позитивна нагласа, ще започнете да изживявате красотата на истинския си аз! Всичко е свързано.

Желаното преместване на Карън Къри и семейството й се осъществява и отивайки в Седона, тя започва работа в централния офис на „Хюман дизайн Америка“. Така получава достъп до цялата налична за момента информация, както и възможност да учи при създателя на системата Ра Уру Ху.

Успявайки да натрупа много знания и ценен опит, Карън Къри решава да ги изпробва първо в собствения си живот. Тя експериментира върху себе си и след чудесните резултати, които получава, започва да предава знанията си и на други хора.

Днес Карън е водещ специалист по хюман дизайн и основател на учебната програма „Хюман дизайн за всеки“.

Списъкът с приоритети

Вдъхновяваща история за наученото, любовта и следата, която оставяме. История, която ни кара да се запитаме: Кое наистина е важно в тоз...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com