Книги с автограф на Пролетния базар на книгата от издателство "Хермес"

26414
Книги с автограф на Пролетния базар на книгата от издателство "Хермес"
Снимка: Хермес

Големите акценти на „Хермес“ за Пролетния базар на книгата ще бъдат „20 стъпки напред“ от Хорхе Букай и „Погледни отново“ от Демиан Букай. Новата книга на световноизвестния аржентински писател Хорхе Букай ще излезе по време на Пролетния базар на книгата – на 4 юни. В „20 стъпки напред“ Хорхе ни учи, че предизвикателството да бъдем себе си, изисква много усилия. Това е път, изпълнен със съмнения и отстъпления, който трябва да извървим съзнателно и смело. Книгата на сина на Хорхе - Демиан Букай, излезе в средата на май. В „Погледни отново“ авторът ни приканва да променим перспективата, с която гледаме на живота си. Ако успеем да погледнем с други очи на проблема и на конфликтите, с които се сблъскваме ежедневно, ще успеем да си изградим нова, по-ефективна стратегия за справяне с трудностите.

Другите акценти на „Хермес“ ще бъдат заглавията от български автори: „Разруха“ на Владимир Зарев, „Авангардни безделници“ на Калин Василев, „Понякога ангели“ на Емил Тонев, „Басни в сегашно време на Марко Ганчев,„Малката домашна църква“ на Деян Енев и Диагноза: българин в чужбина“ на Димо Райков.

"Понякога ангели" роман – холограма

След десет години затишие, излиза новата книга на Емил Тонев „Понякога ангели“! В нея писателят умело преплита настояще и м...

Приятна изненада за почитателите на известния филм „Под небето на Тоскана“ е едноименната книга на Франсис Мейс, по която е направен филма.

„Лудориите на лошото момиче“ е романът на нобеловия лауреат за литература Марио Варгас Льоса. Акценти са още новата книга на Виктория Бутенко „12 стъпки към суровоядството“, „Последното писмо от любимия“ на Джоджо Мойс, „Момичето от улицата“ на Орхан Кемал, „Йерусалимска загадка“ на Лорънс О’Брайън и др.

Щандът на издателство Хермес е  на ет. 3, НДК, щанд № 326.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги