Краят е вечен от Ванина Божилова и Евгения Танева

33526
Краят е вечен     от     Ванина Божилова  и  Евгения Танева
Снимка: Хермес

Дванадесетокласничките Ванина Божилова и Евгения Танева представят втората част от дилогията „Господарката на седемте камъка“ само шест месеца след появата на пазара на първата част – „Ръката на съдбата“. Фентъзито, написано в духа на книгите на Кристофър Паолини, ще се хареса на тийнейджърите. Книгата на талантливите млади авторки – „Краят е вечен“, излиза на 3 октомври!

Ванина Божилова е родена на 02.08.1996 г. в гр. Пловдив. Учи в дванадесети клас на Образцова математическа гимназия „Акад. К. Попов“ и иска да следва медицина. Членува в „Интеракт клуб“ – Пловдив. Oбича да чете, рисува, да слуша музика и да свири на пиано. Ванина обожава да пътува и да опознава други народи и култури.

Изкуството да не си вгорчаваме живота

На 19 септември излиза „Изкуството да не си вгорчаваме живота“ на Рафаел Сантандреу. Книгата ще ви запознае с различни техн...

Евгения Танева е родена на 11.10.1996 г. в гр. Пловдив. Учи в дванадесети клас на Образцова математическа гимназия „Акад. К. Попов“, но мечтае да се занимава с изкуство. Играе в училищния отбор по баскетбол. В свободното си време ходи на курсове по математика, мениджмънт и изучава китайски. Истинската й страст обаче е театърът.

Ванина и Евгения са съученички и приятелки. Сплотява ги любовта към фентъзито и писането. Вдъхновение за поредицата черпят от филма „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“.

 

Втора книга от дилогия „Господарката на седемте камъка“

"Отклонение" от Блага Димитрова

На 12 септември излиза 7-ото издание на романа „Отклонение“ на Блага Димитрова. По него е заснет едноименният филм на режис...

От полупустинното сърце на Африка до блясъка на големия град – битката между последователите на Мороз и Луминус продължава. Безмилостно нападение срещу Ордена на Светлината оставя малцината оцелели в пълна безизходица. В търсене на скъпоценните камъни те тръгват по стъпките на конкистадорите и стигат до непревземаемите върхове на Хималаите.

Ревностно пазени тайни и нови съмнения пораждат любов и омраза, жажда за мъст и примирение сред членовете на Ордена. Бъдещето на света зависи от последното решение на Джорджиана. Кой от двамата братя ще спечели сърцето на сестра си след хилядолетия на нестихващо съперничество? Ще се окаже ли човекът победител в битката между доброто и злото?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги