"О" като оргазъм

251131
"О" като оргазъм
Снимка: Бард

Неповторимата авторка на бестселъри Алис Клейтън очарова читателите си с новия неудържимо смешен любовен роман „О като оргазъм”.

Карълайн Рейнолдс има прекрасен апартамент в Сан Франсиско, кухненски робот – но не и О (и тук не говорим за Опра). Кариерата й на дизайнер процъфтява, от офиса й се разкрива прекрасна панорама към залива, прави убийствен хляб с тиквички – но от О няма и следа. Нейният Клайв е най-великият котарак, тя има прекрасни приятелки – но не и О. Комбинацията е непоносима: без О и със съсед – сексуален дракон, тя е подложена на звуков терор – стонове, плесници и дори мяукане.

Наследството на Орфей

Никога не записах най-дълбоките тайни, които научих, нито някога ще го направя... Преди 2500 години философът Платон заминава за Итали...

Карълайн се нанася в новото си фантастично жилище в Сан Франсиско. Още през първата нощ до слуха й достигат шумове от нощните приключения на съседа й. И тъй като Карълайн се е обрекла на монашество, а той е убийствено привлекателен за жените, тя открива, че фантазиите й я държат будна по-дълго, отколкото шумът. Незадоволена и раздразнена младата жена се опълчва на Саймън Паркър, когото постоянно чува, но никога не е виждала. Ненадейно Карълайн установява, че може да открие нова дефиниция за съседски отношения.

Алис Клейтън остава вярна на себе си: забърква коктейл от младежко безразсъдство, шеги и най-сексапилния ябълков пай, потапя ги в джакузи и ги излага на фона на веселия и оживен хоризонт на Сан Франсиско.


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги