Опасно убежище

28360
Опасно убежище
Снимка: Хермес

Променено завещание, внезапна смърт, липсваща колекция с монети и други мистериозни обстоятелства събират Шей и Танър в хода на разследването. Криминалният съспенс провокира любопитството, завладява ума и кара страниците да летят до самото разрешаване на загадката.

Шей Таунсенд работи в „Сдружение за защита на собствениците на ферми” в американското градче Рефюдж, щата Невада. След несполучлив брак с бейзболната звезда Марк Наджет, младата жена се разочарова от мъжете и се отдава на кариерата си. Тя убеждава мнителния собственик на ранчо Лорн Дейвис да преотстъпи земята си на сдружението, което ще се погрижи за опазването й. Но Лорн получава сърдечен удар и умира само ден след като е променил завещанието си. Той оставя цялата си собственост - къщата, земята и животните - на племенника си Танър.

Шей открива тялото на Лорн и се обажда на полицията. Местният шериф обаче решава да не провежда разследване поради липсата на доказателства за насилствена смърт.

Приятелство с Бога

На 14 март излиза „Приятелство с Бога“ от Нийл Доналд Уолш – дългоочакваното продължение на поредицата „Разгово...

Тридесет и шест годишният Танър Дейвис работи като детектив от отдел „Убийства“ в Лос Анджелис. Когато научава за смъртта на чичо си, той си взема отпуск и заминава за Невада. Танър открива, че колекцията от двадесет златни монети на Лорн липсва и започва собствено разследване.
Шей и Танър имат една обща цел: да научат истината за смъртта на Лорн.

Елизабет Лоуел е синоним за наелекризираща проза, съчетаваща с лекота напрегнато действие, интрига и страст. Писателката (с истинско име Ан Максуел) е написала над 70 романа, преведени на 30 езика. Писателската й кариера започва с научнофантастични, криминални романи и трилъри, като след това е завладяна от романтичната литература и съспенса. Над 30 от романите й са били в бестселъровата класация на Ню Йорк Таймс, а с името Елизабет Лоуел авторката получава и наградата за цялостно творчество от Асоциацията на американските писатели на романтична литература.

Загадката е движещият механизъм в романите й, на фона на която се развиват взаимоотношенията на героите и се разкриват характерите им. Книгите на Лоуел са известни с техните дълбоки емоции, очарователна природна среда, парливи любовни сцени и иронично чувство за хумор.

Българско фентъзи, създадено от две 17-годишни момичета

Единадесетокласничките Ванина Божилова и Евгения Танева по стъпките на Кристофър Паолини с българско фентъзи!На 14 март излиза вълнуващ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com