Златният час

14597
Златният час
Снимка: Обсидиан

Златният час в международната политика – това са първите сто часа след разразяването на кризата, когато все още има шанс дипломатически усилия, използване на неофициални канали или военни действия да преобърнат хода на събитията.

Джъд Райкър, университетски преподавател, автор на теорията за златния час и ръководител на секретно звено към Държавния департамент, получава неочаквана възможност да докаже на терен идеите си. В Мали е извършен преврат. Само светкавичната реакция на световната общественост би предотвратила установяването на военен режим. Джъд Райкър търси съюзници из коридорите на властта във Вашингтон и сред пясъците на Сахара. И намира приятели на най-неочаквани места. В Лондон, Париж, Тимбукту.

Близо до звездите - Завладяваща история за звездната двойка Ломбард и Гейбъл

Декември 1938 г. Небето над Холивуд е озарено от пламъци – снима се „Отнесени от вихъра”. Току-що е завършена сцената...

Написана от експерт по външна политика, който познава отвътре както Вашингтон, така и Африка, тази книга сякаш е слязла от първите страници на днешните вестници. „Златният час“ е спиращ дъха трилър, в който се преплитат дипломация, тероризъм и международни интриги на най-високо равнище.

Франсис Фукуяма, автор на „Краят на историята и последният човек”

 

 

Шантава седмица

Смъртта на бащата на Джъд Фоксман събира цялото голямо семейство за пръв път от години. Липсва само съпругата на Джъд, за чиято изневяр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги