Зоуи Съг лично избра снимка за българското издание на "Girl Online"

6841
Зоуи Съг лично избра снимка за българското издание на "Girl Online"
Снимка: Кръгозор

Един от най-нетърпеливите читатели да види българското издание на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” е Михаела Попазова. Нейната фотография бе избрана лично от Зоуи Съг за победител в конкурса „Снимай лятото” (20.09.15 г. до 05.10.15 г.) и снимката намери място на корицата на книгата.

„Конкурсът бе едно страхотно начало на всичко, което ще се случва около излизането на романа у нас.

Коя е Zoella и защо момичета от цял свят искат да приличат на нея

Красива и лъчезарна, 25-годишнатa британска влогърка Зоуи Съг може и да изглежда като сладка принцеса на „Дисни”, но опреде...

Във всяка книга има талон за участие в томбола с голяма награда уикенд за двама в Лондон и още много атрактивни подаръци, споделят ИК „Кръгозор”.

Друга изненада, която сме подготвили за феновете на Зоуи Съг, е предстоящата премиера на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” на 28 ноември в София, в новото пространство за съвременен танц и пърформанс „ДНК”. На партито гостите ще могат да чуят поп- и R&B изпълнителката Сантра и да видят двама от най-популярните влогъри у нас Стефи (Stefie) и Стан (inStanT) в ролята на водещи”.

Междувременно всеки може да научи повече за романа и за темите, засегнати в него, от уникален клип, създаден специално за българското издание на романа „Girl Online”. Във видеото участват както известната певица Сантра, едни от най-любимите български влогъри Стефи (Stefie) и Стан (inStanT), Стилян (FlapaBoom) и Гергана Димитрова, така и няколко големи почитатели на Zoella, които споделят впечатления и емоции от книгата.

 

Романът на най-известната английска влогърка вече и у нас

Влогърството набира голяма популярност не само по света, но и у нас, а издаването на книги, написани от известни влогъри, се превръща в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги