Ексклузивни кадри от пожара в Mall of Sofia! (видео)

19339
Ексклузивни кадри от пожара в Mall of Sofia! (видео)

Екипът на Actualno.com откри ексклузивни кадри от вчерашния пожар в Mall of Sofia. Видеото е любителско и най-вероятно е дело на някой от живущите в близките блокове.

Припомняме, че вчера около 19:25 часа бе подаден сигнал за пожар в столичния Mall of Sofia, който се намира на бул. "Ал. Стамболийски". Пламъците обхванали площи откъм киното и над централния вход на сградата.

14 инвалиди загинаха при пожар в Германия

Най-малко 14 души с ограничени възможности загинаха по време на пожар в югозападна Германия.Инцидентът е станал в гр. Титизее-Нойштадт,...

Цялостното почистване на тротоара на бул.”Александър Стамболийски” пред Мол София ще се извърши днес. Почистването ще бъде направено след приключване на повторния оглед на мястото. Същото е веществено доказатество за повторния оглед.

Пожарът възникна вчера вечерта и обхвана фасадата на мола на бул. "Александър Стамболийски". Няма пострадали. Клиентите и работещите в мола бяха евакуирани. Осем противопожарни автомобила бяха изпратени на мястото на инцидента.

Около 21 часа пожарът беше погасен.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПОЖАРА СНОЩИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Mall of Sofia горя (Видео)

Фасадата на Мола на бул. "Ал. Стамболийски" в столицата откъм централния вход горя, предаде БГНЕС. Сигналът беше подаден в 19,25 часа. ...

Няма нанесени щети във вътрешната част на търговския център. Засегната е част от външната конструкция. Причините за възникването на пожара се изясняват.

По всяка вероятност пожарът в мола на бул. „Александър Стамболийски” снощи е предизвикан от късо съединение в рекламно табло на фасадата на мола, тъй като горенето е предимно по фасадата. Това каза за Агенция „Фокус” Огнян Методиев, началник Столично управление "Пожарна безопасност и защита на населението".

 Редактор: Десислава Симова

Пожарът в мола на "Стамболийски" едва ли е умишлен

Късо съединение в рекламно табло е най-вероятната причина за пожара в мола на бул. "Александър Стамболийски". Това каза началникът на п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com