ГЕРБ не се притесняват от вота на недоверие

6352
ГЕРБ не се притесняват от вота на недоверие

В ГЕРБ няма абсолютно никакви притеснения за готвения вот на недоверие. Това ще бъде един добър информационен повод да запознаем опозицията с новия финансов програмен период 2014 - 2020, това, което прави правителството, заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

На въпрос дали ДПС имат основание за вот на недоверие, Цветанов заяви: "Нека да направим едно сравнение – към 2009 г. бяха спрени всичките оперативни програми. Към 2012 г. имаме чувствително увеличаване на усвоените средства по оперативните европейски програми, които стигнаха до всички общини и дадохме възможност да развием съответните региони".

ДПС започва консултации за вот на недоверие

ДПС започва консултации с други опозиционни политически сили за вот на недоверие към правителството, каза заместник-председателят на ...

По думите на Цветанов в момента подготовката, която прави правителството, е да започнат преговори по новия финансов програмен период, за да можем да се възползваме от солидарността на Европейския съюз, информира агенция Фокус.

"В Сектор „Сигурност” са неутрализирани много сериозни групи, които са от тежката организирана престъпност: Килърите, Наглите, Октопода, Брендо с трафика на кокаин и всички останали организирани престъпни групи, които тормозят обществото. Стараем се със законодателни промени да подобрим дейността както на съдебната система, така и на правоохранителната система”, добави Цветанов.

Той каза, че от ГЕРБ нямат абсолютно никакви притеснения за вота.

"Разбира се, че проблеми има, но почти всички държави от ЕС имат сходни проблеми. Въпреки тези трудности, в условията на тежка финансова и икономическа криза се стараем действително да градим България и да реализираме много от тези инфраструктурни проекти, които успяваме да усвояваме по възможността да бъдат пуснати тези европейски програми след встъпването на длъжност на премиера Бойко Борисов с неговия екип", заяви Цветан Цветанов.

Доган ще изчисти 1/3 от депутатите си

Нови лица иска в бъдещите кандидатдепутатски листи лидерът на ДПС Ахмед Доган. Той е изчислил, че може да подмени 1/3 от сегашния форма...

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com