Глобиха 32-годишна фенка на ЦСКА с 1000 лв.

16105
Глобиха 32-годишна фенка на ЦСКА с 1000 лв.

1000 лв. глоба и една година забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина наложи Разградският районен съд на 32-годишна жена от Видин, привърженик на ЦСКА.

На 30 октомври магистратите наложиха административни наказания на още четирима от агитката на "червените", извършили нарушения на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия /ЗООРПСМ/.

ЦСКА взе дербито срещу Левски

 ЦСКА победи Левски в поредното издание на вечното дерби, което се игра пред около 25 000 зрители на Националния стадион "Васил Ле...

На М.С. от Габрово беше наложена глоба от 350 лева за това, че е хвърлял камъни по публиката на домакините в сектор "В" на стадион "Лудогорец Арена". Други трима от феновете на ЦСКА са санкционирани с глоби по 200 лв. за поставяне на транспаранти върху рекламно пано и увреждане на чуждо имущество.

Общо деветима са осъдени до момента за извършени хулигански прояви по време на футболната среща Лудогорец – ЦСКА от VІ – кръг на "А"ПФГ, сезон 2012/2013.

Правонарушителите бяха установени в резултат на съвместните действия на органите на реда в Разград и сектор "Национален информационен център по сигурност на спортни мероприятия" към ГД "Национална полиция" /ГДНП/.

По време на футболната среща от 23 септември на стадиона бяха използвани множество пиротехнически средства, като част от тях бяха хвърлени от агитката на гостите срещу привържениците на разградския тим. За такива нарушения съдът наложи на 26 октомври санкции на четирима души. И в момента служители от ГДНП, съвместно с ОД на МВР Разград продължават установяването на други правонарушители преди началото на днешната футболна среща между Лудогорец и ЦСКА в Турнира за Купата на България.

 

Редактор: Евгения Гигова

Лудогорец срещу ЦСКА още на 1/16-финалите за Купата на България

Отборите на Лудогорец и ЦСКА ще се изправят един срещу друг още в 1/16-финалите от турнира за Купата на България. Разградчани и "арме...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com