По 60-65 автомобила в минута влизат в София

4265
По 60-65 автомобила в минута влизат в София

Движението е спокойно навсякъде. По около 60-65 автомобила влизат на минута в София. Това каза за БГНЕС старши инспектор Иван Тосев, началник-група в столична пътна полиция.

По всички пътни артерии има полицейски служители, които следят за движението. Така около 80 служители на столичния КАТ не допускат никъде да се получи натоварване или задръстване. Над по-голямата част от столицата се спуска и лека мъгла, която предполага и да бъде намалена скоростта на движение, но засега всичко е абсолютно спокойно.

Взети са всички мерки за облекчаване на очаквания засилен трафик

Днес, заради очаквания засилен трафик в посока София, за движение се отварят две ленти на път Е-79 между километри 282 и 279, за да се ...

На всички входно-изходни артерии на София има приблизително равномерно натоварване, като малко повече са тези, които идват от посока Пловдив по АМ "Тракия". До около 19,00 часа се очаква да бъде такова по-натоварено движението към входовете на София, тъй като хората обикновено тръгват около 14-15 ч. следобед. Тосев очаква това да бъде и максимумът на входящи автомобили и потокът да се задържи в такова количество до около 19 часа и след това ще започне да намалява.

Старши инспекторът препоръча на шофьорите да карат внимателно. На места пътната настилка е влажна, а видимостта е намалена заради мъглата. Спазвайте ограниченията. Лек път.

Снимка: архив

Редактор: Пламен Георгиев

Зверска катастрофа отне човешки живот край Симитли

За съжаление супер интензивното движение в цялата страна и този път взе своя дан. Лек автомобил изгоря напълно, след като се удари в на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com