X
 
 

Бургаски фирми искат Spirit of Burgas да се провежда юни или септември

24 бургаски фирми предлагат да бъде променено времето на провеждане на фестивала Spirit of Burgas. Те са входирали писмо в Общинския съвет за разглеждане, предаде „Фокус”.

Бургаският бизнес предлага музикалният фестивал да се провежда юни или началото на септември.

Рекордните 47 000 души посетиха SPIRIT of Burgas в двата дни

47 000 души и два незабравими фестивални дни – това беше SPIRIT of Burgas 2015. След уникалното шоу на Роби Уилямс, британската б...

Според мотивите на предложението, това ще стимулира бизнеса в града в период, през който туристическият бранш е натоварен в около 50% от капацитета си.

Бизнесът предлага и изработване на различни видове пакети или бонуси за свързване на фестивала с предоставяне на допълнителни услуги, с цел популяризиране на новоизградените атракции и исторически забележителности на Бургас и региона, както и на близките морски общини. Дава се пример с 50% намаление при посещение на Аква Калиде и остров Света Анастасия като бонус към двудневен билет за фестивала и няколкодневен пакет с билет за фестивала, нощувки, дневни екскурзии до Созопол и Несебър, вход в музеи и др.

Предложението ще бъде разгледано от постоянните комисии по култура и читалищна дейност и туризъм.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...