Издирван от МВР заради стрелбата срещу Очите дава спокойно интервюта

2020
Издирван от МВР заради стрелбата срещу Очите дава спокойно интервюта

Не се крия от властите, просто се чувствам застрашен. Това заяви пред Нова телевизия Данаил Петков, управителят на ресторанта "4you", в който стана зрелищната стрелба между Божидар Кузманов-Божо Кравата и Димитър Желязков-Митьо Очите. Петков е издирван от МВР заради участие в организирана престъпна група, като освен него се издирват Божидар Кузманов и Марчо Марков, участник в едно от изданията на „Сървайвър”. Седем души бяха задържани, след като бяха повикани от МВР уж за възстановка на случилото се във "4you".

Той посочи, че на 10 юни във в. „Уикенд” е излязла негова снимка със стрелка и надпис "Ето го екзекуторът". Вие какво ще си помислите, заяви Петков. Той казва, че никога не е имал бизнес отношения с Божидар Кузманов. Виждал съм го визуално в комплекс „Слънчев бряг”, заяви Петков.

Валери Симеонов се развихри - Кремъл умишлено заселва Бургас, няма да гласува против ЕС

Засега мисля, че случващото се в Турция не засяга България. Не виждам причини за опасения, ние не участваме в конфликта в Близкия изток...

Всъщност Петков вече е бил задържан от МВР и разпитван по случая със стрелбата срещу Очите. Той останал в ареста една нощ, а в неговата килия бил вкаран и "човек с бронирана жилетка", който си тръгнал по-рано от него.

Защо се тиражира версията, че едва ли не Митьо Очите идвал на вечеря? За какво тогава му е била бронирана жилетка, защо придружителите му са били с ножове, палки, брадви, добави Петков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com