Майка се самоуби в Бургас след смъртта на сина ѝ

7852
Майка се самоуби в Бургас след смъртта на сина ѝ
Снимка: БГНЕС

28-годишна жена е починала след падане от кооперация в Бургас. По-късно в дома ѝ е открито тялото и на 7-годишия ѝ син, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.

На 22 ноември, неделя, около 15.25 часа в Четвърто Районно управление - Бургас е получено съобщение за жена, паднала от новострояща се кооперация, разположена до бл. 174 в к-с ''Меден Рудник'' - изпратените на местопроизшествието полицейски и медицински екипи констатирали настъпилата смърт.

5000 лева гаранция за поляка, приземил самолет в Бургас с фалшива заплаха

Гаранция в размер на 5000 лева присъди Бургаският окръжен съд на 67-годишният Войчех Маевски, който приземи принудително самолет на бур...

Установено е, че жената е 28 годишната Ж.Т. от Бургас, живееща в бл. 84 в к-с ''Меден Рудник''. При извършения оглед в якето на бургазлийката е открито предсмъртно писмо.

Трупът ѝ е откаран за аутопсия в Катедра ''Съдебна медицина'' към МБАЛ - Бургас. Отишлите в дома на Ж.Т. полицейски служители констатирали, че баща ѝ – 52 годишен бургазлия току-що е подал сигнал за това, че заварил 7 годишния си внук, страдащ от детска церебрална парализа и тумор в мозъка, починал на леглото. В близост до детето е открито второ предсмъртно писмо, написано от Ж.Т., в което заявява че ще сложи край на живота си.

При извършения оглед видими следи от насилие по трупа на момченцето не са открити. Тялото на детето е откарано за аутопсия в Катедра ''Съдебна медицина'' към МБАЛ - Бургас. Работа по случаите продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com