X
 
 

Международно състезание по скейтбординг събира състезатели в Бургас

1631 0
Международно състезание по скейтбординг събира състезатели в Бургас
Снимка: община Бургас
18 са чуждестранни майстори на дъската, които ще участват в Burgas Skate Open 2019 година. Те идват от Русия, Румъния, Колумбия, Израел, Беларус, Украйна и Португалия. Заедно с тях, ще пристигнат и най-добрите български скейтъри.

Имената им са познати на любителите на екстремния спорт. Един от тях е Мартин Атанасов, които завърши трети в Бургас през 2018 година и след това спечели голямо състезание в Словения. От отбора на Бургас на дъската ще се качат Лазар Георгиев и Владимир Иванов "Гибона".

Бургас Скейт Опън набира известност

От година на година състезанието Burgas Skate Open се развива, името му се чува с добро и по време на предстоящото четвърто издание то ...

Това е петото поред издание на Burgas Skate Open. То ще започне на 16 август и в продължение на три дни ще радва почитателите на скейтбординга. Професионалните състезатели ще се борят не само за вниманието на публиката, но и за голям награден фонд.

Бургас не случайно е домакин на най-голямото събитие по скейтбординг у нас и в света. Тук беше изграден скейт парк "Изгрев" – място, което няма аналог в България.

За публиката в дните на състезанието, са предвидени съпътстващи събития.

Едно от тях е изложба на скейт фотографии, с автори Велико Балабанов и Ивайло Дончев, концерти на различни групи и други забавления.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители