Община Бургас обявява нови 122 работни места

936
Община Бургас обявява нови 122 работни места
Снимка: Община Бургас

Община Бургас обявява конкурс за подбор на 120 специалисти на длъжността „Социален асистент“ и 2 социални работници. Те ще бъдат назначени на работа в най-новата социална услуга „Асистентска подкрепа“, разкрита към Домашен социален патронаж – Бургас на адрес улица „Иван Богоров“ № 19.

„Асистентска подкрепа“ е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ. Максималната продължителност за ползване на услугата от един потребител е според индивидуалната оценка на потребностите и е до 4 часа дневно всеки работен ден.

Необходимите документи, които трябва да бъдат подадени са заявление за кандидатстване по образец, документ за самоличност /за справка/, копие на документ за придобита образователно-квалификационна степен за завършено основно образование, копие на документите, удостоверяващи продължителността на професионалния опит, копие от сертификат/и за извършени обучителни курсове и декларация от лицето, че е пълнолетен български гражданин и не е поставено под запрещение.

Кандидатите за длъжността „Социален асистент“ могат да намерят всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени на адрес: гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 19, всеки работен ден, от 08.30 до 16.30 часа и на официалната интернет страница на Община Бургас: https://www.burgas.bg/bg/posts/view/45342

Всички документи следва да бъдат подадени на адрес: улица „Иван Богоров“ № 19. За кандидатстване за длъжността „Социален работник“ се изисква минимална образователна степен "бакалавър", специалност: "Социални дейности", "Социално консултиране и психология" или "Социална педагогика". Професионален опит: не се изисква. Крайният срок е до 16.00 часа на 10.02.2021 г., а изискванията може да намерите тук: https://www.burgas.bg/bg/posts/view/45356

Димитър Николов представи проектобюджета на Бургас за 2021 г.

Днес кметът Димитър Николов представи проекта за бюджета на Бургас през настоящата 2021 г. в онлайн пресконференция. Неговият надслов е...

Подборът на всички кандидатите за работа ще бъде извършен на два етапа – допустимост по документи и чрез провеждане на интервю /събеседване/. До интервю не се допускат лица, които не са представили всички необходими документи в срок или представените документи не удостоверяват изпълнението на изискванията.

Списъците на допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати, както и датата, часът и мястото за провеждането му се обявяват на табло пред входа на Домашен социален патронаж Бургас- звено „Асистентска подкрепа“ и всеки кандидат се информира по телефон или имейл, които е посочил в заявлението.

С одобрените кандидати за заемане на длъжността „Социален асистент“ ще бъдат сключени трудови договори на 8 часов работен ден, като един асистент ще предоставя подкрепа на минимум трима потребители. Одобрените кандидати за социален работник ще бъдат назначени на трудов договор на пълно работно време, редовна смяна.

Капацитетът на услугата ще бъде до 355 потребители, като нуждаещите се също могат вече да кандидатстват за нея. Кандидатите за потребители трябва да заявяват желанието да ползват социалната услуга „Асистентска подкрепа” по настоящ адрес чрез подаване на заявление-декларация по образец, което могат да открият също на: https://www.burgas.bg/bg/posts/view/45341

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от БУРГАС:

Община Бургас продължава да ремонтира улиците в центъра на града

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на пет възможни локации

Красивото цветно изложение "Флора 2024" се открива на Лазаровден с концерт в Бургас (ПРОГРАМА)

Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма

Над 500 участници от цялата страна идват в Бургас за най-голямото географско събитие у нас

Представиха резултатите от проекта за подобрено образование и грижи в ранна детска възраст в община Бургас

Авиомузей-Бургас кани децата на вълнуващо приключение за Великден

Забраняват строителството в Царево и Ахтопол от 15 май

Детски фолклорни ритми огласиха Младежкия международен център-Бургас

Служебният кабинет връща назначена от Радев за областен управител на Бургас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com