X
 
 

Оранжев код за бурен вятър в областите Сливен и Бургас

550 0
photo of Оранжев код за бурен вятър в областите Сливен и Бургас
Снимка: Getty Images/Guliver
Оранжев код за силен до бурен вятър от север-североизток с пориви 30 м/с е обявен в областите Сливен и Бургас. Това съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). През нощта и в сутрешните часове за Бургас е обявен и оранжев код и за снеговалежи, ще има условия за виелици и навявания. Образуване на снежна покривка - до 10-15 см.

Жълт код за снеговалежи е обявен за 11 области. През нощта и в сутрешните часове в областите Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Смолян, Кърджали, Хасково и Ямбол ще се образува снежна покривка - до 10-15 см, в най-високата част на планините и повече.

Вижте с колко ще паднат температурите през следващите дни

Днес ще бъде последният ден с положителни температури. Предстои сериозно застудяване, което ще продължи в близките десетина дни. Над с...

Жълт код за силен вятър е обявен в 9 области на страната – Добрич, Варна Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Смолян, Кърджали, Хасково и Ямбол. През нощта и в сутрешните часове в тези райони ще духа силен до бурен вятър от север-североизток с пориви до 20-25 м/с.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители