Разкриха отвличане на 29-годишен мъж

3917
Разкриха отвличане на 29-годишен мъж
Снимка: БГНЕС

ОДМВР – Бургас разкри отвличане на 29-годишен мъж, съобщиха от полицията в града.

На 06.10.т.г. в ОДМВР - Бургас е получено съобщение от 29 годишен мъж от Пазарджик за това, че на 04.10.т.г. около 18.30 ч. от спирка срещу входа на ж.п. гара - Бургас е качен насилствено в лек автомобил “Фолксваген Пасат”, след което е отведен в частна къща в с. Оризаре, общ. Несебър, където е държан без негово съгласие две денонощия. През това време периодично му е нанасян побой.

3 мобилни центъра за събиране на отпадъци вече работят в Бургас

Община Бургас прави нова стъпка към осигуряването на екологично чиста среда за живот. В града вече работят първите три мобилни центъра ...

Своевременно организираната група от служители от отдел «Криминална полиция» и сектор „Специализирани полицейски сили” при ОДМВР – Бургас задържали на 07.10.т.г. извършителите на отвличането – това са криминално проявените С.Р., 36 годишен от с. Оризаре / осъждан за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества, ръководена от лице близко с Димитър Желязков/, 28 год. А.Т. от Свети Влас и Н.К., 22 годишен от с. Долно Сахране, обл. Стара Загора, живеещ в с Оризаре.

От проведени множество процесуално-следствени действия / следствен експеримент, претърсване и изземване, оглед на местопроизшествието/ е констатирано, че отвличането е осъществено по повод неуточнени взаимоотношения между 29 годишния мъж и тримата задържани.

Разкриването на отвличането е извършено и с помощта на служител от Следствена служба – Несебър, оказал съдействие на звеното от ОДМВР – Бургас.

На тримата мъже е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 142 ал. 2 т. 2 от НК / отвличане от две или повече лица/, като им е взета мярка задържане под стража за срок от 72 часа. Предстои гледане на постоянна мярка в Окръжен съд – Бургас.

Извършват проверки в бургаските училища за нездравословната храна

„В училищата от много отдавна не се продават храни, съгласно Наредбата, нито газирани напитки. Продава се минерална вода и 100 % ...

Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас