Трети случай на ХИВ в Бургас от началото на годината

974
Трети случай на ХИВ в Бургас от началото на годината
Снимка: Thinkstock

Трети случай на ХИВ/СПИН в Бургаско е регистриран от началото на годината до сега. Това сочи справка от бюлетина за миналата седмица на Регионалната здравна инспекция-Бургас. Първите два случая са открити през януари и март 2016 година. В здравната инспекция всеки, който желае, може да се изследва в Кабинет за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ /СПИН (КАБКИС).

В този кабинет безплатно и анонимно се извършва: консултиране на лица по въпросите за HIV/СПИН и полово предавани болести, анонимно изследване за HIV. Споделената с консултанта информация и резултатът от изследването за HIV са поверителни. Кабинетът се намира в РЗИ - Бургас на ул. Александровска No 120; ет.1, тел. 056/ 807 102.

Бургаски училища разкриват летни занимални за ученици

Бургаски училища тази година ще разкрият летни занимални за своите най-малки ученици. Това е поредната услуга в полза на работещите род...

Приемно работно време за провеждане на консултация: до обяд: от 8,30 до 12,00 часа ; след обяд: от 12,30 до 17,00 часа. За периода от 04. 04. 2016г. до 10. 04. 2016г. няма превишение на заболелите от ОРЗ и грип, както и на варицела. За миналата седмица има регистрирани три случая на вирусен хепатит и четири- туберкулоза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас