Dentsu Aegis Network България създава собствено звено за маркетингови изследвания

13811
Dentsu Aegis Network България създава собствено звено за маркетингови изследвания

Глобалната комуникационна компания Dentsu Aegis Network, развиваща в България медиа агенциите Carat и Vizeum, както и специализирана компания за дигитален маркетинг - iProspect, обяви днес създаването на ново звено за изследвания на българския пазар – Resolutions.

Dentsu Aegis Resolutions ще предлага качествени и количествени методи за изследване на медийния пазар. Услугите на Resolutions включват изследване на рекламната ефективност от гледна точка на комуникационния ефект върху поведението и нагласите на потребителите към марките, изследване на приноса на рекламата за успеха на бранда, мониторинг на съдържанието, както и вече познатият на българския пазар инструмент за проучване на потребителските на гласи - The Consumer Connection System (CCS). CCS подпомага комуникационното планиране чрез точен анализ на потребителите, тяхното поведение, потребителско изживяване, както и определянето на оптимален медиенмикс, отговарящ на целите на конкретна кампания.

На 23 октомври - "Спечели от интернет – бързо и лесно!"

Интернет и мобилните технологии дадоха възможност да менажираме бизнеса си по всяко време и от всяко място, с което премахнаха всякакви...

„Създаваме Resolutions, за да усъвършенстваме процеса на вземането на точни маркетингови решения от нашите клиенти“, обясни целите на новата структура Радослав Неделчев, Директор Бизнес Развитие в Dentsu Aegis Network, България и допълни:

„Екипът на Dentsu Aegis Resolutions има огромен опит в изследванията на различни пазарни сегменти, включително хранителни продукти, безалкохолни напитки, козметика, фармацевтични продукти, доставчици на финансови услуги и застраховки, търговци на дребно, медии и телекомуникации, потребителска електроника и луксозни стоки. Вярваме, че, чрез услугите на Resolutions, клиентите на Carat, Vizeum и iProspect ще са още една стъпка пред всички останали.“

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com