X
 
 

ЕОС Матрикс - надеждният партньор за вашите просрочени вземания

1400 0
photo of ЕОС Матрикс - надеждният партньор за вашите просрочени вземания
Снимка: ЕОС Матрикс
ЕОС Матрикс е компания, която се занимава със събиране и управление на вземания. Тя е част от най-голямата международна финансова група, с основен фокус върху управлението на вземания – EOS Group, част от групата на Otto. Над 7 000 служители обслужват повече от 20 000 клиенти в над 25 държави в Европа и Северна Америка, чрез индивидуализиран подход, а международното ноу-хау превръща компанията в лидер в своя бранш в България.

ЕОС Матрикс работи на българския пазар от повече от 15 години, предлагайки качествени, надеждни и коректни услуги. Днес в компанията работят над 350 служители, които са преминали специализирани обучения, съгласно най-добрите международни практики в областта. Те осъществяват преговори с клиенти по телефона или в офиса на компанията, като прилагат индивидуализиран подход и гъвкави погасителни планове, в зависимост от конкретния случай.

Възползвайки се от услугите по събирания на вземания, клиентите на ЕОС Матрикс си подсигуряват ликвидност и възможност да се съсредоточат върху основната си дейност, тъй като е факт, че обработването на неплатени фактури отнема много вътрешен ресурс на компаниите. Експертите на ЕОС Матрикс са обучени в най-актуалните техники за комуникация и преговори с клиенти, което им помага да намират най-доброто решение, удовлетворяващо всички въвлечени страни. По този начин не само се запазват добрите отношения с поверените клиенти, но също се спестява време и пари. Не на последно място, в резултат на намалените нива на несъбрани вземания се подобрява кредитоспособността на компанията-възложител. Чрез дейността си ЕОС Матрикс повишава ликвидността на бизнес организациите, връщайки парите в икономическия цикъл, което от своя страна стимулира разкриването на нови работни места, повишава покупателната способност на потребителите и потреблението.

ЕОС Матрикс е член на ACA Intl. (USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България (АКАБГ), чиято основна цел е да наложи етични стандарти на работа в бранша.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители

0 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Актуализацията на бюджета за F-16 влиза в комисиите на НС

Актуализацията на бюджета заради сделката за F-16 ще гледат депутатите от парламентарната комисията по бюджет и финанси и тази по отбрана на заседанията...

Последно в Актуално