Тайланд посреща специалисти по физиотерапия и рехабилитация

1423
Тайланд посреща специалисти по физиотерапия и рехабилитация

Световната конфедерация по физикална терапия (WCPT) е един от организаторите на предстоящия симпозиум по физиотерапия, който ще се проведе под надслов: "Стъпки към здраве, дълголетие и устойчивост".

Събитието ще се състои от 28 до 30 юни, като негов домакин ще бъде хотел Grande Terminal 21 в Банкок, Тайланд. Очаква се най-добрите специалисти в областта на физиотерапията да се съберат на едно място, за да споделят опит и да водят дискусии по най-актуалните проблеми, свързани с опорно-двигателния апарат.

БТЛ България на "зеления" симпозиум в Залцбург

БТЛ Индъстрийз, която от години разработва медицинска апаратура и в България представи последните си разработки в Залцбург. Симпозиум ...

В изложбената част представители на световноизвестни фирми за производство на медицинска апаратура, сред които и БТЛ Индъстрийз, ще представят най-новите си и интелигентни разработки за ефективно лечение на мускулно-скелетни заболявания и травми.

BTL Industries - компания, която от години осъществява дейност и у нас, присъства на почти всички световни конгреси и събития, посветени на физикалната медицина. Тя постоянно се стреми да усъвършенства продуктите си и да предложи уреди без аналог, които да отговарят на нуждите на съвременната медицина .

Сред най-иновативните технологии, които BTL разработва в помощ на физиотерапията, безспорно е Super Inductive System. Уредът дава възможност за лечение с високоинтензивна магнитотерапия както на хронични, така и на остри болкови състояния на нервната система и опорно-двигателния апарат. Намира широко приложение за: справяне с болката, мобилизация на ставите, лечение на фрактури, миостимулация, редуциране на спазми и други.

 

Кариерни възможности за пловдивски възпитаници в БТЛ Индъстрийз

Запознайте се с екипа на BTL Bulgaria отблизо! На 5 април „Национални дни на кариерата“ ще се състои в гр. Пловдив в Конгре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика