Утре откриват международните изложения за индустриална техника и воден мениджмънт

10843
Утре откриват международните изложения за индустриална техника и воден мениджмънт

Тази година изложенията за индустриална техника и воден мениджмънт ще се проведат от 11 до 13 март в Интер Експо Център. Двата B2B форума събират специалисти от машиностроителния и водния сектор, които ще представят нови продукти и разработки в двата бранша.

За поредна година изложенията ще бъдат мястото, където се осъществяват реални срещи със заинтересовани клиенти и компаниите могат да представят продуктите си пред публиката. Времето за срещи и презентации е неограничено, което е критерий за успешното им представяне.

Ориентирани към бизнеса

Изложенията са единствените бизнес събития в страната, по време на които се провеждат и двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking.

Срещите ще се проведат на 12 и 13 март и се организират със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.

В рамките на един ден събитието дава възможност за осъществяването на над 100 срещи между заинтересованите компании. Представянето на участниците се допълва от екип експерти, който е на разположение през цялото време.

Една от първите on-line услуги за контрол на достъпа и работното време ще видите на Security Expo 2015

Една от първите on-line услуги за контрол на достъпа и работното време на световния пазар – GuardaSaaS, ще бъде показана на единс...

За рационално управление на водните ресурси

Ежегодно Вода София цели да привлече вниманието на държавните институции и бизнеса върху управлението на водните ресурси в България. Изложението е единственото бизнес събитие в страната във водния бранш и най-голямото в Югоизточна Европа.

Форумът цели да ускори внедряването на нови и прогресивни решения в управлението на водните ресурси , както и да демонстрира постиженията и добрите практики между български, и чуждестранни фирми.

Проблемите за рационалното използване на водата, устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия ще бъдат на фокус в дните от 11 до 13 март.

Програмата на събитието включва седмата конференция „БУЛАКВА” на тема „Енергийна eфективност в отрасъл ВиК: минимална консумация и максимално производство на енергия, подпомагащи борбата срещу глобалното затопляне”, организирана от БАВ

Ще купим над 11 млн. "интелигентни" камери за наблюдение през 2015 г.

Повече от 11 милиона потребителски и DIY мрежови камери ще бъдат доставени по света през 2015 г., сочи прогноза на анализаторите от аме...

За новите технологични решения в машиностроенето

MachTech&InnoTech се превърна в едно от най-значимите събитията у нас за машиностроителния бранш, като непрестанно търси нови контакти и разширява базата си от изложители.

Тази година събитието е с нова тематика - InnoTech, за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация, мрежи и софтуер, аналитична апаратура, роботика и мехатроника.

Тази година индустриален клъстер Електромобили (ИКЕМ) ще си партнира с изложението, за да представи различни видове продукти и услуги на своите членове с цел да се превърнат в по-конкурентни компании. ИКЕМ ще представи новите продукти на своите членове, както и нова станция за бърз заряд до 25 минути и нова версия на зарядна колонка за електромобили.

Изложението включва и бизнес форум за иновации и конкурентоспособност, на който ще бъдат представени нови научни решения, продукти, услуги и успешни практики на компаниите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика