Апокалипсът идва с KIA Sportage

12175
Апокалипсът идва с KIA Sportage

Второто поколение KIA X-Car ще промотира новия филм от игралната поредица X-Men: Apocalypse и КIA като основен спонсор на Аустрелиън Оупън 2016г.

КIA Motors представи вдъхновен от X-Men, специално оборудван Sportage, като част от партньорството на бранда с Twentieth Century Fox за филма X-Men.

Новият KIA Sportage е готов отново да доминира в класа

Четвърто поколение КIA Sportage се отличава с дързък, прогресивен дизайн, с усещане за мощност и динамика от всеки екстериорен детайл. ...

Вдъхновен от героя Mystique в X-Men, второ поколение KIA X-Car наподобява агресивната външност и увереност на популярния мутант. Феновете на поредицата X-Men и марката КIA могат да разгледат „мутиралия“ автомобил на https://www.allaboutsportage.com/ със специалното участие на „свръхчовешкия“ посланик на бранда, известната тенис звезда Рафаел Надал. Sportage, управляван от Рафа, се опитва да превземе злодея Апокалипсис като трансформира разпознаваемата си външност в агресивна ‘опаковка’ с матов принт и подчертани в синьо акценти, състезателни гуми с ярко оцветени в червено и жълто джанти.

 

Преди глобалната премиера на X-Men: Apocalypse през май 2016 г., КIA ще представи автомобилния шедьовър в Мелбърн, Австралия. X-Car ще бъде експониран в Мелбърн Парк по време на тенис турнира, който ще се проведе между 18 и 31 януари 2016г. След финала на Аустрелиън Оупън за феновете от целия свят, автомобилът ще бъде демонстриран на международни автосалони, както и събития около премиерата на филма през май следващата година.

 

KIA е сред лидерите според J. D. Power

Проучването за качество (IQS) от J.D. Power 2014 определи КIA Sportage и Cadenza като лидери в съответно сегмента на компактните SUV ав...

Базираният на KIA X-car модел Sportage е вторият проект на марката в партньорство с Fox, след представянето на вдъхновения от Wolverine – Sorento по време на тенис турнира по-рано тази година. Изцяло новият КIA Sportage дебютира преди няколко месеца с радикално променен екстериорен дизайн, съвременни технологии и високо качество. Моделът ще се дистрибутира в търговската мрежа от началото на 2016 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com