Без камуфлаж: дежа вю при новата BMW Серия 7

63369
Без камуфлаж: дежа вю при новата BMW Серия 7

Ден след настъпване на новата година във Фейсбук се появиха шпионски снимки без никакъв камуфлаж на 2016 BMW 7-Series. Те бяха публикувани от Autobuzz.

От пръв поглед се откроява фактът, че дизайнът е еволюционен и дори консервативен, нещо, което доскоро се свързваше само с Audi. За разлика от тях, Mercedes направи своя S-Class силно отличим от останалата си моделна гама, което носи огромни продажби, видимо в голямо количество и по софийските улици.

Един от най-големите в BMW M GmbH отива в Hyundai-Kia

Ако човек гледа бранша отстрани, би могъл да си помисли, че в BMW става нещо нередно. Поредният голям в BMW, който напуска кораба, се к...

 

Радиаторната решетка на новата 7-ца е силно изпъкнала, заобиколена от леко по-малки по размер фарове. Лазерни. В предната броня се забелязва нова по-ниска секция, която следва формата на фейслифта на Серия 6.

 

Дежа вю дизайнът продължава и отзад, където най-новият детайл са стоповете, разделени от хромирана лайсна.

Коледен козметичен подарък за BMW Серия 6

Едно моделно семейство, три характера на автомобила: ексклузивно удоволствие от шофирането под открито небе в BMW Серия 6 Кабриолет, ув...

Няма никаква яснота за гамата двигатели, но може да се предположи, че моделното семейство ще започва с 2,0-литров 4-цилиндров двигател с 260 к.с.; 6-цилиндров 3,0-литров мотор с 330 к.с.; V8 с 460 к.с. и 6,6 V12 с до 600 „коня“. Естествено ще има и дизелови версии, както и plug-in хибридни такива, а мощността им се предполага, че ще варира между 275 и 400 к.с.

В сферата на догатките около G11 и G12 (дългата версия) спада предпоможението, че като опция ще се предлага Panorama Glass Roof "Sky Lounge", който ще е много голям като площ.

Много по-смел (дори леко фантастичен) е друг слух, според който BMW ще предложи опция за кожен капак на двигателя вместо традиционния пластмасов. Някакъв съществен смисъл в това не може да се открие, но в днешно време всичко е възможно. Очакваме да разберем всички с подробности през септември, когато се предполага, че ще е световният дебют на Series 7, който ще се осъществи по време на Автомобилен салон Франкфурт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com