BMW Series 2 Active Tourer: миниван с предно от BMW!

52214
BMW Series 2 Active Tourer: миниван с предно от BMW!

Може и да ви звучи като богохулство, но това наистина е първият миниван, при това със задвижване на предните колела. Две концепции, които до скоро бяха тема табу за BMW, но сега баварците ги обединяват в едно. Точно този модел ще търпи критики от най-запалените фенове на марката, но аз съм сигурен, че BMW отново ще обори критиците си по най-добрия начин, както го прави винаги, когато изкара на пазара противоречив на пръв поглед продукт. Така стана с i3, а наскоро писахме, че се чака половин година за... тест-драйв от желаещите да го купят.

 

Официално: BMW M4 Coupe и M3 Sedan

След като от предшественика, BMW M3 Coupe от четвърто поколение, бяха произведени над 40 000 екземпляра, сега BMW M4 Coupe продълж...

И така, на снимките виждате BMW Series 2 Active Tourer. Автомобилът е без абсолютно никакъв камуфлаж. Фотосите са заснети по време на промо снимки на модела, който очевидно е готов за конвейра. Най-вероятно неговата световна премиера ще бъде отбелязана на автомобилното изложение в Женева догодина.

През септември 2012 компанията представи концепцията BMW Active Tourer, с която ясно заяви, че е готова да навлезе в „дълбокото“ с многофункционален модел с предно задвижване. Първият подобен модел за компанията ще бъде лансиран във версии с 5 и 7 места. С този модел баварците ще конкурират Mercedes-Benz B-Class.

 

Автомобилът е изграден върху UKL платформата. За задвижването му ще се грижи напълно новият 3-цилиндров, 1,5-литров TwinPower Turbo бензинови и дизелови двигатели, предлагани и в новото MINI. Естестено ще има и други двигатели, като се очаква бензиновите да се в мощностния диапазон 122 до 224 к.с., докато дизеловите – 82 до 184 к.с.

BMW X5 xDrive30d: Натовски F15 атакуват родината (тест-драйв)

Историята на Х5 е много по-къса от тази на американския отговор на МИГ-25. Но също толкова славна. Освен по имената – F15 е вътре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com