Френският посланик седна зад волана на електрическото Renault Zoe

7767
Френският посланик седна зад волана на електрическото Renault Zoe

След електрическите Twizy и Kangoo Z.E. през 2013, Renault лансира модела ZOE в България. Моделът вече се продава в България.

В продължение на една седмица, френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан тества 100% електрическото Renault Zoe. Моделът бележи важна стъпка напред за автомобилната индустрия, а също и за Renault. През своята 115-годишна история, марката е показала своята иновативна способност и възможността да доставя технология в обхвата на всички. ZOE е острието в Renault Z.E. гамата.

Renault ZOE с дебют на София Мотор Шоу 2015

След електрическите Twizy и Kangoo Z.E. през 2013, на щанда на Renault на Автомобилен салон 2015 ще направи премиера Renault ZOE с нови...

Тестдрайвът на Renault Zoe се случва в седмицата под наслов: „Френска седмица на иновациите и устойчивото развитие в България“, в която Френският Институт организира дебат, посветен на „Града на бъдещето“ и кръгла маса на тема „Иновациите като решение на климатичните промени – сфера на сътрудничество между публичните и частните субекти”.

Френска седмица на иновациите и устойчивото развитие в България се случва малко преди най-дългоочакваната конференция за климатичните промени. От 30 ноември до 11 декември 2015 г., Франция е домакин и председател на COP21, 21-ата конференция на Обединените нации за климатичните промени. Официален партньор на това събитие, Алиансът Renault Nissan дава заявка за една новаторска и отговорна мобилност. По време на тази 21-ва среща на върха, 100% електрическите автомобили на Алианса Renault Nissan ще извозват участниците до мястото на преговорите – Льо Бурже.

В рамките на конференцията COP21 всеки ще има възможност да тества 100% електрическите автомобили Renault, а Алиансът ще отговори на всичките въпроси, свързани с екологичното шофиране. Ще проведем и конференции и дебати относно залозите, свързани с климатичните промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com