Honda Civic Tourer предлага най-големия багажник в класа си

29796
Honda Civic Tourer предлага най-големия багажник в класа си
Honda разбули Civic Tourer преди официалното си представяне на автосалона във Франкфурт през септември, а продажбите му ще стартират от началото на 2014-а.

Civic Tourer осигурява изключителна гъвкавост и функционалност с водещо в класа си багажно пространство от 624 л, а при сгънати задни седалки достига внушителните 1668 л.

Civic Tourer ще се задвижва от новия дизелов двигател 1.6 i-DTEC от серията Earth Dreams Technology или с 1.8 i-VTEC бензинов мотор, за който се предлага и автоматична трансмисия. Изцяло новата Adaptive Damper System (ADS) или Адаптивна система за управление амортисьорите ще помогне за укрепване на стабилността и комфорта при различно натоварване и пътни условия.

Последното специално изпълнение на Gallardo

През последните дни в мрежата се въртяха шпионски снимки на тайнствено Gallardo, преминаващо пистови изпитания. Ето го и него: Gallardo...

Външният дизайн на Civic Tourer е изискан и спортен, а уникалния стил се определя от смелата линия, започваща от предната A-колона до D-колоната, създаваща усещането за плавната форма на покрива. Стъклото на задния страничен прозорец е удължено, за да покрие тялото на D-колоната, а крилото на задната врата е повдигнато със 17 мм в сравнение със Civic, допринасяйки за стилния и елегантен вид на автомобила.

 

Civic Tourer, както Civic е с централно разположен резервоар за гориво. Той е под предните седалки и позволява на Civic Tourer да притежава несравнимо вътрешно пространство и типичната за Honda Magic Seat конфигурация на седалките.

Уникалните Magic Seats задни седалки на Honda дават допълнително пространство в Civic Tourer, което позволява различни конфигурации на местата за сядане. Задните седалки се сгъват с едно движение, а подът на багажника е повдигнат, в сравнение с подът на Civic, за да се получи абсолютно равен под при сгънати седалки. Основата на задните седалки може да се вдигне, за да се отвори достатъчно пространство за високи предмети. Задните седалки се делят в съотношение 60:40 и дава още повече възможности за превозване на хора и товари, осигурявайки гъвкаво багажно пространство.

Chevrolet на автомобилното изложение във Франкфурт

Chevrolet ще покаже множество подобрения, свързани с безопасността и комфорта в гамата си от модели, на международното автомобилно изло...

 

Civic Tourer е оборудван с иновативната Adaptive Damper System (Адаптивна система за управление на амортисьорите). За първи път в сериен автомобил се въвежда адаптивна система за управление на задните амортисьори и тя се характеризира с три настройки – комфортна, нормална и динамична – всички разработени, за да се подобри комфорта и стабилността при различна натовареност и пътни условия. Това позволява на Civic Tourer да бъде комфортен при движение по магистрала, като същевременно остане стабилен и пъргав при нужда от по-динамично шофиране.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com