Honda показа „протопит“ на европейския Jazz

43746
Honda показа „протопит“ на европейския Jazz

Honda нарича този модел прототип, но това не е нищо друго, а предсериен модел на Jazz, който ще дебютира на салона в Париж.

Автомобилът (не мога да го нарека прототип) е с нов дизайн, като са променени и външните размери са променени. Дължината е увеличена с 15 мм, а колесната база с 30 мм.

Honda ще покаже европейската HR-V в Париж

Honda пусна първите снимки на изцяло новата европейска версия на малкия си SUV преди премиерата му на автомобилния салон в Париж през с...

Като част от „малките серии“ в гамата на Honda, третата генерация на европейския Jazz ще бъде изградена на глобалната компактна платформа на компанията. Ще бъде запазена конструкцията с централно разположен резервоар за гориво, която вече съществува в сегашния модел, а също в Civic и наскоро разкрития кросовър HR-V. Това решение дава гъвкавост и практичност на интериора, както и нови решения за ниши за съхранение на предмети. Рационалността в интериора се допълва и от традиционните HondaMagicSeats®, които допълват функционалността в новия модел

Продажбите на новия европейски Jazz ще започнат през лятото на 2015 г. Новият 1.3-литров бензинов  i-VTEC двигател ще бъде с 6-степенна механична предавателна кутия, която сменя предишната 5-степенна или CVT трансмисия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com