Honda вади предвестник на следващия Civic

5436
Honda вади предвестник на следващия Civic

В Женева Honda ще представи прототипа Civic Hatcback, който трябва да покаже в каква посока ще се развие следващото поколение на Civic.

След като извади седан и купе версии на Civic, Honda е готова да ни даде бърз поглед към 5-вратия хечбек, който т

Honda HR-V и Jazz дебютира на автомобилния салон

Феновете трябва да съжаляват, защото марката предвиждаше на салона да изгрее и Civic Type R, но транспортен проблем е осуетил появата н...

След като показа седан и купе версии на Civic, сега Honda ще ни даде поглед към 5-вратия хечбек, който трябва да влезе в продажба в Европа в началото на 2017 г. Той ще се произвежда във Великобритания, в завода в Суиндън, а оттам ще се експортира за различните части на света, включително САЩ.

Задницата в този тийзър показва много големи разлики (очаквано) със седана и купето, но ударението е върху спортното внушение. Разбира се тук говорим за Civic прототип, но въпреки това може да очакваме по-спортно ориентиран дизайн на следващия Civic.

Вече се знаят някои технически характеристики за европейския Civic. Един от двигателите ще е новият 3-цилиндров, 1,0-литров турбо агрегат. Очаква се мощността му да е около 127 к.с. и 200 Нм въртящ момент. Към него ще се присъедини 1,5-литров мотор, който задвижва американския Civic. Към момента той работи само с вариаторна кутия, но за модел 2017 ще се предлага и с 6-степенна механична скоростна кутия.

В Женева компанията ще покаже и Clarity Fuel Cell (европейска премиера), както и концепцията Jazz Keenlight, която ще демонстрира възможностите за персонализация на минито.

Honda Civic Type R е най-бързият хеч на „Зеления ад“

Японската бегачка е завъртяла един тур на „Северната дъга“ за 7:50,63 мин. По този начин Type R подобри с около 4 сек досег...

И накрая, Honda разкрива, че европейските доставки на NSX ще започнат по-късно таза година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com