Hyundai Vision G Coupe е предвестник на бъдещ луксозен модел

10657
Hyundai Vision G Coupe е предвестник на бъдещ луксозен модел

Hyundai избра Музея на изкуствата в Лос Анджелис (LACMA) за премиерата на модела си Vision G Concept Coupe, който на 16 август ще вземе участие и в Конкурста за елегантност в Пебъл Бийч.

Люк Донкерволке поема дизайна в Hyundai-KIA?

Според последните публикации в специализираните медии, бившият шеф дизайнер на Bentley се свързва като заместник на Петер Шрайер в Hyun...

Не, това не е Jaguar XJ.

Hyundai определи тази си разработка като „вдъхновение за бъдещите ни премуим продукти, които обещават лукс, динамика и стил“. За разработването му е бил отговорен американския дизайнерски център на марката, а като основа те са използвали Genesis Coupe. Концептът излъчва едновременно агресия и стил. Гигантската хромирана радиаторна решетка определено заслужава внимание, а емблемата на Genesis над ная ще обърка мнозина, че това не е Hyundai, а Aston Martin. Дизайнерите са заложили на ярко открояващите са като размер форми: фарове, джанти, ауспуси. За стилното излъчване се грижи линията на покрива, която е една от най-силните черти на концепцията.

 

Завидна елитарност, явно интериорът на Volvo XC90 е служил като отправна точка.

Малко козметика за Hyundai Veloster Turbo

В средата на жизнения си цикъл моделът получи дребни козметични промени, но истинските новости са скрити от погледа. Задвижването отнов...

А най-силната вероятно е интериорът. Няма цялостна негова снимка, а само отделни детайли, но и те са достатъчни, за да си направим извода, че това е едно изключително луксозно и комфортно място. Интериорът е оформен в конфигурация с четири отделни места, като белият кожен салон, дървените и хромирани детайли говорят за адмирациите на Hyundai за скок в сегмента на луксозните автомобили.

 

Hyundai се задоволи само с основните параметри на задвижването: 5,0-литров V8 двигател, генериращ 420 к.с. и 518 Нм въртящ момент. Няма яснота за вида на трансмисията, но може да се предположи, че задвижващи са само задните колела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com