И комбито на Opel Insignia премина през фейслифт

11245
И комбито на Opel Insignia премина през фейслифт
Голямата новост е версията Country Tourer, която е кросоувър, следващ примера на Subaru и Volvo.

Световната премиера на версията Opel Insignia Country Tourer в рамките на Международното автомобилно изложение IAA във Франкфурт през септември. За разлика от своя събрат Sports Tourer, новата Insignia Country Tourer предлага повишен клиренс, който дава по-голяма свобода извън пътя. Сред отличителните характеристики на новия модел са защитните панели на дъното в предната и задната част на каросерията в комбинация с подчертаните арки на калниците и защитната облицовка в долната част на купето – всичко това допълнено с двойни ауспухови тръби. Модерната система за двойно предаване осигурява оптимално сцепление и стабилно поведение на пътя независимо от метеорологичните условия и стила на шофиране. Tя е съчетана с мощни турбодвигатели като 2.0-литровия бензинов SIDI с директно впръскване и максимална мощност 184 кВт/250 к.с. и динамичния 2.0 BiTurbo CDTI – и двата с впечатляващ максимален въртящ момент от 400 Нм.

Opel ще получи милиарди за развитие от GM

Драмите за състоянието и бъдещето на Opel остават в миналото. Това ясно бе заявено от борда на директорите на General Motors, чиято ред...

Гамата от двигатели се допълва и от версията с агрегата 2.0 CDTI с максимална мощност 120 кВт/163 к.с. (с единичен ауспух) и максимална стойност на въртящия момент 350 Нм, който може да нарасне на 380 Нм за кратък период от време благодерение на функцията оverboost.

Eлектронно управляваното задвижване 4x4 включва в състава си висококачествен съединител, работещ на принципа Haldex, както и самоблокиращ диференциал с електронен контрол, който осигурява превъзходна степен на сцепление както на асфалт, така и на терени с нестабилна настилка. Системата на двойното предаване адаптира постоянно своята работа с актуалните условия на движение и състояние на пътя и съответно променя плавно и в реално време разпределението на въртящия момент от 0 до 100 процента между предния и задния мост, както и индивидуално между колелата на задния мост. В комбинация с електронно управляваната адаптивна система на ходовата част FlexRide, задвижването на четирите колела демонстрира нови качествени стандарти по отношение на времето за реакция и контрола върху поведението на автомобила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com