Jaguar пусна лимитираната серия F-Type British Edition

5365
Jaguar пусна лимитираната серия F-Type British Edition

От момента, в който беше представен пред публика, Jaguar F-Type получи всеобщо признание за своя великолепен, модерен британски дизайн, като в това число спечели и престижната награда „Най-добър автомобилен дизайн на годината в света”. Сега, Jaguar създаде един дори подобрен дизайн на модела – лимитираното издание British Design.

Базиран на F-Type S Coupe и Convertible, и притежаващ множество визуални подобрения и допълнително оборудване, British Design се предлага в специално избрана цветова палитра вдъхновена от цветовете на британския флаг – Caldera red, Glacier white и Ultra blue, както и с Ultimate black.

Ето го Jaguar F-TYPE R Coupe

През изминалата нощ Jaguar F-TYPE R Coupe направи своя официален дебют в Лос Анджелис. Ултрамодерният, луксозен и спортен F-TYPE R Coup...

 

Уникални за лимитираното издание British Design са също и 20-инчовите джанти Cyclone с цвят Satin Dark Grey. Джантите вървят в комбинация с гуми с размери 255/35/R20 и 295/30/R20 съответно за предницата и задницата.

British Design се предлага с премиум кожен салон, като шевовете могат да бъдат избрани измежду три опции – Red, Ivory или Reims Blue.

 

Jaguar F-Type R Coupe: За честта на короната (тест драйв)

Бих възкликнал „невероятно красив“, но този автомобил е толкова впечатляващ под яркото слънце, че бих го определил като &bd...

Инфотейнмънт системите на Jaguar – InControl Touch&InControl Touch Plus – се предлагат с подобрено аудио оборудване, разработено с общата работа с водещата британска марка Meridian. InControl Touch&InControl Touch Plus поддържат множество приложения, които осигуряват отлична свързаност по време на шофиране.

Благодарение на реаранжирането на някои ключови компоненти в задната част на автомобила, F-Type кабриолет се предлага с допълнителни 8 литра багажно място.

Лимитираното издание Jaguar F-Type British Design ще бъде налично във версиите купе и кабрио. Мощният автомобил се продава с бензиновия двигател Supercharged 3.0-litre V6 с 380 к.с/460 Нм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com