Красавец: Lamborghini Aventador SV Roadster LP750-4

32503
Красавец: Lamborghini Aventador SV Roadster LP750-4

Преди няма и две седмици Стефан Винкелман (не е от Перник) обяви задаващия се Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster LP750-4. И ето го сега, в пълния му блясък и с тази нова Blu Glauco одежда, която вероятно ще се превърне в предпочитан избор за роудстъра.

 

Повече мощ и по-малко тегло за Aventador LP 750-4 SV

Както може да се очаква от Superveloce (SV) модел, този хардкор Aventador предлага повече мощност и по-малко килограми. Конските сили с...

Моделът се появява на сайта на автомобилния и моден фотограф Джордан Шираки. Единствената разлика сряпо купето е подвижният карбонов покрив, тежащ едва 5,8 кг.

 

Всичко останало е познато. Роудстърът използва същия 6,5-литров V12 двигател със 750 к.с. и 690 Нм, извели купето до под 7 мин. за обиколка на „Нордшлайфе. Те задвижват четирите колела чрез 7-степенната ISR трансмисия. Шираки казва, че роудстърът ще е „идентичен на купето“ независимо, че тежи с 50 кг повече. Това означава, че този красавец ще ускорява от 0 до 96 км/ч за 2,8 секунди и ще спира на 355 км/ч.

Тъй като в БГ има вече няколко собственика на Aventador и един на SV LP750-4, желаещите за Aventador SuperVeloce Roadster LP750-4 ще трябва да побързат, тъй като той ще бъде произведен в тираж от 500 бройки, със 100 по-малко от версията Coupe.

Lambo Aventador SV завъртя „Ринга“ за под 7 мин. (видео)

Да направиш супер бърза обиколка на „Северната дъга“ е постижение, което се използа от десетилетия като атестат за качества...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com