Много промени за обновение Mitsubishi Outlander

17353
Много промени за обновение Mitsubishi Outlander

Подобренията в новия Outlander 2016 на Mitsubishi са много повече от типичните за развитието на един модел “освежавания”, състоящи се предимно от незначителни естетични промени – в този автомобил са приложени нови дизайнерски и технологични решения, които го отличават от останалите модели в конкурентния сегмент на малките кросоувъри, благодарение на неговия мощен и динамичен външен вид и по-голямото удоволствие от шофирането. Новият Outlander 2016 на Mitsubishi е с ефектен нов екстериорен дизайн, впечатляващ и същевременно функционален интериор и над 100 технологични и дизайнерски подобрения в платформата за по-голяма структурна устойчивост, по-приятно пътуване и подобрени NVH характеристики (намален шум, вибрации и друсане).

 

Mitsubishi вади нова концепция в Женева

“Ориентиран подход към бъдещето: мощен, бърз и динамичен”: темата на официалния постер на 85-то международно автомобилно из...

Екстериорният дизайн включва ново ефектно и агресивно оформление на предната маска, предните калници, халогенните фарове, светодиодните габаритни светлини, долните секции на вратите, 18-цоловите алуминиеви джанти, задната маска и задните светодиодни светлини (за всички модели). Новият екстериор на GT модела на Outlander – най-високата версия на този автомобил – включва електрически сгъваеми външни огледала, система за размразяване на чистачките на предното стъкло и светодиодни фарове.

 

Outlander 2016 е освежен с подобрения в интериора, вкл. меки на допир покрития, волан с нов дизайн, навигация с помощта на новата Mitsubishi Multi Communication System (MMCS), аудио система с дисплей, акценти в оформлението на панелите на вратите и арматурното табло, както и подобрени покрития на седалките и облицовка на тавана (всички модели) и автоматично затъмняващо се огледало за задно виждане с Homelink® (GT модел). Допълнителните подобрения включват и лесна за използване сгъваема задна седалка с нов дизайн.

Outlander 2016 се отличава с по-добро управление и значително намалено ниво на шум, вибрации и друсане (NVH), както и с повишена структурна твърдост на каросерията и окачването – за по-тихо и приятно возене. Подобренията включват нова конструкция на окачването и кормилна уредба с електрическо усилване, по-дебели стъкла на задните врати, по-ефективна шумова изолация на различни места в автомобила, динамични амортисьори на предната и задната ос и на задния диференциал, по-добри уплътнения на вратите, прозорците и двигателния отсек (всички модели). Използва се безстепенна трансмисия (CVT) от ново поколение – за по-добро ускорение, по-голям КПД, по-ефективно превключване на предавките и по-добър пренос на въртящ момент (за всички модели, оборудване с CVT).

Казваме му сбогом с едно последно изпълнение

Mitsubishi показа Lancer Evolution X Final Concept, който ще представи пред публика по време на автомобилния салон в Токио, който ще се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com