Нова американска мечта от Cadillac

20039
Нова американска мечта от Cadillac
CTS изглежда доста по-скъп и стилен.

След като бе частично показан по-рано тази седмица, Cadillac официално разкриха новия си CTS в навечерието на премиерата му по време на автомобилното изложение в Ню Йорк по-късно тази седмица.

Създавайки впечатлението за доста по-скъп автомобил спрямо своя предшественик, новият CTS залага на новия дизайнерски език на марката. Част от този език са елегантните капковидни LED светлини, които придават много изтънчен вид на седана. Интериорът е доста сходен с това, което вече сме виждали при XTS и ATS, като може да се похвали със сензорен екран за инфо-развлекателната система, както и с дигитален дисплей при уредите.



Изборът за двигателите под предния капак включва няколко предложения. Новост е 3.6-литровият битурбо V6 двигател с мощност от 420 к.с. и въртящ момент от 583 Нм. Когато е екипиран с осемстепенна автоматична трансмисия, CTS ускорява до 100 км/ч за 4.6 секунди, а максималната скорост възлиза на 274 км/ч.

Освен това американецът ще може да бъде поръчан с 3.6-литров атмосферен V6 (с 321 кончета) и не толкова мощен 2-литров четирицилиндров турбо агрегат с 272 к.с. В последствие, разбира се, Cadillac ще пуснат и по-мощен CTS-V вариант, който ще бъде задвижван от V8 двигател.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com