Новото Volvo XC60 се предлага с пакет Premium

54728
Новото Volvo XC60 се предлага с пакет Premium

Новото XC60 е един от най-красивите и най-безопасни Volvo автомобили, създавани някога. Не случайно това е най-продаваният шведски модел в България. Сега той е още по-желан благодарение на освежения си скандинавски дизайн, нови иновативни технологии и двигатели и 8-степенна автоматична трансмисия. Допълнителна привлекателност за клиентите представлява и бонус пакетът Premium, с който се предлага XC60. Пакетът вкючва кожен салон, мултимедийна система и активни Bi-Xenon светлини – с които се спестяват над 8 000 лв. от листовата цена на модела.

Новото Volvo XC60 се предлага с богата гама бензинови и дизелови двигатели от ново поколение. Почитателите на мощните автомобили се спират на Т5 и Т6 VEA мотори, които впечатляват с 245 и 306 конски сили. По-спокойните натури предпочитат дизеловите агрегати D3, D4 и D5, които разполагат съответно със 136, 181 и 215 к.с.

Volvo XC Coupe говори за бъдещия ХС90

В края на миналата година Volvo разкри нов концептуален модел - XC Coupe. Тогава от трите снимки, които разпространиха от шведския бран...

Новото Volvo XC60 се предлага стандартно с 5 г. пълна гаранция, без ограничение в пробега. Клиентът в България получава и платинена карта, която осигурява 24 месеца безплатен неограничен брой услуги „Пътна помощ“ до гаранционните сервизи на Volvo в цяла Европа и услугата “Door-to-door за България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com