Онлайн пазаруване на авточасти

3139
Онлайн пазаруване на авточасти
Снимка: Архив

Онлайн покупката на качествени и маркови авточасти ще направят автомобила много по-устойчив и издръжлив на тежки условия на работа и ще Ви спести пари. Това напълно важи и за моторното масло, детайлите за скоростната кутия, спортното окачване и останалите резервни автомобилни части. От къде да си ги набавим онлайн и кога се сменят?

 

Откъде да пазарувате авточасти онлайн

 

Онлайн магазини за продажба на резервни авточасти днес има много във виртуалното интернет пространство, но само малка част от тях наистина могат да предложат качествени и оригинални маркови продукти. Всъщност, ако сте в търсене на подобни, честито - попаднали сте на правилното място! Защо ли?! Защото MaxCar.bg е онлайн магазин, зареден само и единствено с автомобилни резервни части от доказалите се към днешна дата отраслови производители и брандове.

 

Това включително важи и за отделните авточасти и консумативи, като:

 

- Моторно масло;

- Скоростна кутия;

- Спортно окачване;

- Филтри;

- Акумулатори и други.

 

Освен, че сме в дългосрочни партньорства с оторизираните за страната дилъри на авточасти от популярните марки и производители, тук цените са възможно най-изгодни, защото имаме специални оферти. Също е важно да се знае, че когато избирате търговски обект, от който да направите покупки е важно той да предлага професионална консултация от експерти в областта. Така със сигурност ще успеете да направите най-правилен избор и ще получите експертно мнение.

 

Това е особено важно при покупките на резервни автомобилни части за скоростната кутия и спортното окачване, както и при покупките на масло и всички останали спирачни и хидравлични течности.

Кога се сменят

Всеки от отделните консумативи и резервни автомобилни авточасти има свой експлоатационен срок и той до голяма степен зависи от качеството на поддръжката на превозното средство и как се употребява. Има значение също средата, по която се кара и дали шофьорът има агресивен стил на шофиране и дали кара градско или извънградско. Това с пълна сила важи и за скоростната кутия, маслото на двигателя, спортното окачване и всички отделни резервни автомобилни части.

 

За самото моторно превозно средство е важно редовно да му се прави технически преглед и да се следват препоръките на производителя относно подмяната на консумативите. Също, дори и при най-малките симптоми на повреда, като невъзможност за стартиране на двигателя, прекъсване, глъхнене на звука и други веднага да се обърне внимание. Трябва да се подменят нужните детайли, като особено важно е да се наблюдават нивата на различните работни течности - маслото, спирачната и хидравлична течност.

 

Също, да се обръща внимание на отделните компоненти на скоростната кутия, спортното окачване и т.н.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com