Opel в Топ 5 в класация за клиентско доверие

9967
Opel в Топ 5 в класация за клиентско доверие

Според класацията “Trust ranking 2015” Opel е най-добрият масов автомобилен производител, изкачил се на пето място сред 29 марки, като пред него са четирите луксозни марки от Германия.

Оpel постигна отличен резултат в класацията на доверието “Trust Ranking 2015”. Автомобилната компания се нарежда на пето място сред 29 марки, демонстрирайки най-добрия резултат сред масовите автомобилни производители. Пред Opel в класирането са само престижните марки Audi, BMW, Mercedes и Porsche. Opel постига впечатляващите 12,4 процентни пункта над средното за автомобилната индустрия по отношение на доверието на клиентите. Като цяло, 71% от клиентите са посочили, че имат доверие в марката Opel. Това дава основание на проучването, използвано за основа на класацията, да окачестви марката Opel като производител с “високо доверие”.

Opel Astra се окичи със „Златен волан 2015”

Новата Astra изпревари съперниците си по пътя към короната в компактния клас; това е 16-тия за Opel приз “Златен волан“ от ...

Пазарните изследователи от ServiceValue са създали индекса на клиентското доверие CTI (customer trust index) като “цялостен индикатор на доверието, основаващ се на опита на клиентите с дадена марка” с помощта на икономическото списание WirtschaftsWoche. Изчисленията на специалистите сочат средна стойност на индекса за марките от автомобилната индустрия от 58,6, което означава, че 58,6% от клиентите имат доверие на автомобилните производители. Tози показател се нарежда сред първата една трета от всички подложени на оценка клонове от индустрията. Като цяло средните стойности на CTI се движат в диапазона от 27,5 (финансови услуги) до 77,1% (магазини за електроника).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com